Gyökérkezelt fog tud attól még fájdalmat okozni, hogy nincs benne ideg?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 23:16
11/15 anonim válasza:
na kérdező mi lett végül a fogaddal? rendbejött?
12/15 A kérdező kommentje:
Hétfőre kaptam időpontot, most megyek majd. Érzékeny az egész jobb oldalam, igazából azóta sem tudom eldönteni melyikkel lehet a gond.. Még 2 nap és kiderül. :(
2013. febr. 1. 23:13
13/15 anonim válasza:
11-es vagyok. nekem is ugyan ez volt, hogy fájt az egész jobb oldalam (az elején) aztán pár nap múlva (kb 2- 3) már határozottan éreztem h az egyik gyökérkezelt fogam mellett fáj az egyik fogam:( és előző héten sajnos azt is gyökérkezelni kellett. Az már előtte tömve volt, de elhalt a fogam:(
14/15 A kérdező kommentje:
Én voltam tegnap orvosnál, és hiába kopogtatta, levegővel fújta az összes fogamat, nem fájt egyik sem. Ez megy már 2-3 napja. Volt itthon antibiotikumom, amit ugyancsak ő írt egyszer régebben mikor begyulladt az egyik fogam. Mivel nem tudtam elmenni hozzá, csak telefonon beszéltünk így megegyeztünk, hogy beszedtem azt. Meg is voltam fázva, köhögtem meg minden, erre az is meg a fogfájás is elmúlt tőle. Most azt mondta valószínűleg arcüreg gyulladásom volt és attól fáj az egész oldalam, és az antibiozikum elmúlasztotta szerencsére... Remélem nem jön elő újra...
2013. febr. 5. 21:12
15/15 A kérdező kommentje:
A héten végül gyökérkezelés lett a mellette lévő fogban.. :( De még nem az igazi, remélem pár nap múlva teljesen megszűnik az érzékenysége az íny körül is.
2013. febr. 15. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!