Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelt fogból kiesett...

Gyökérkezelt fogból kiesett félig a fedőtömés az baj?

Figyelt kérdés
Apumnak ma kiesett egy fél darabka fedőtömés a fogából,de csak 22-én van időpontja a fogorvoshoz és akkor már gyökértömést kap. Nem baj ha kiesett vagy menjen vissza a fogorvoshoz?
2013. jan. 10. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
szia szeritem nem lesz baja. Nekem is kiesett és amikor felhívtam az orvost azt mondta nem baj maradt annyi amennyi kell..
2013. jan. 10. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:
szia rendben köszi a választ én is ezt mondtam apumnak h szerintem nem baj,de nem nyugodott meg,de most már h te is megerősítetted így akkor minden rendben van.
2013. jan. 10. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:

De fedve maradt a gyökércsatorna?

Ha igen, akkor nem baj, ha viszont megnyílt, inkább menjen vissza, nehogy újra kelljen kezdeni az egész "gyökérkezelést".

Mert akkor visszajuthatnak a bacik, újra megfertőzhetik a szöveteketet,stb, stb.

2013. jan. 10. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem zár rendesen,akkor tényleg ajánlatos új ideiglenes tömést kérni,ha csak picit tört le,de még zár,akkor nem baj.
2013. jan. 11. 00:37
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat akkor megmondom még ezt is apumnak.
2013. jan. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!