Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzósok! Ti hogy...

Fogszabályzósok! Ti hogy viseltétek, mikor kiderült, hogy egészséges fogakat kell kihúzni a fogszabályzó miatt?

Figyelt kérdés

Február elején fogok fogszabályzót kapni! Bal oldalon már ki van húzva az a két fog, még korábban lett kihúzva, sajnos rossz volt így nem lehetett megmenteni! Már ez is megviselt!

De most megtudtam, hogy jobb oldalról is ki kell húzni két fogat (felső 4, alsó 5), mert torlódnak a számban és nagyon előre állnak a fogaim! Tudom, hogy ez a hely el fog tűnni, de mégis zavar hogy megszabadítanak két foggal! Csak engem zavar?

2013. jan. 16. 13:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem négyet húztak ki felül 2-őt és alul is, mert csak úgy nyomja vissza a fogadat. Hétfőn kapok állandó fogszabályzót és nem fájdalmas a foghúzás..szerintem :) Engem hősnek neveznek a doktorok, csak az az idegesítő hogy amikor eszel akkor a kaja belemegy a fogad helyébe:S De felül nagyon gyorsan begyógyul és már olyan lesz mint a szájpadlásod:) Alul nekem már 3 vagy több hete ott a lyuk és hát jó lenne ha már begyógyulna:) De a szépségért meg kell szenvedni :)) SOK SIKERT
2014. szept. 17. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!