Gyomorsavtól hullhatnak/rohadhatnak a hátsó fogaim?
Figyelt kérdés
a fogaim folyamatosan romlanak elfelé... pár hete három darabban jött ki az egyik hátsó fogam gyökerestől... hozzáteszem egyáltalán nem fájnak... és akár mivel mosom őket romlanak és folyamatosan büdös a szám... azért gyanakszom a gyomorsavra mert elég sok szokott lenni és van hogy éjszaka álmomban feljön és arra ébredek hogy marja a szám...2013. jan. 15. 18:44
2/5 anonim válasza:
Nem, a zománcot lemarhatja, de gyökerestől nem fog miatta kijönni a fog.
Elég durva főágybetegséged lehet, menj dokihoz, mert elvesztheted az összes fogad.
3/5 A kérdező kommentje:
a legutolsónak először az a része hullott darabokra ami az íny felett van és utána meg szúrta a nyelvem és addig csesztettem hogy sikerült kihúznom a tövét is meglepően könnyen... de nem jött ki az egész kb negyede benne maradt... de most annak aminek még a negyede megvan az mellett a másik fogamnak megint hiányzik fele...
2013. jan. 16. 08:53
4/5 anonim válasza:
te, nem lehet hogy súlyos a-vitaminhiányod van?
vagy valami ínybetegség? szokott vérezni az ínyed?
a skorbutosoknak szoktak kiesni a fogaik, nekem is van gyomorsavam de az csak a zománcot bántja, az én fogaim nem esnek ki darabokban.
5/5 A kérdező kommentje:
csak fogmosáskor de akkor sem mindig csak ha sokáig mosom vagy ott ahol nemrég jött ki a fogam...
2013. jan. 18. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!