Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Eszméletlenül fáj a fogam?

Eszméletlenül fáj a fogam?

Figyelt kérdés

Sziasztok ma voltam dokinál mert fáj/fájt a bal hátsó fogam és már volt ez tömve valami gyógytöméssel és meglátta azt mondta,hogy ezt húzni kell én meg mondtam neki,hogy nem lehetne más megoldást csinált róla egy röntgent és beadott egy érzéstelenítőt kimentem és úgy mentem vissza,hogy na akkor most kihúzza,de közbe mondta,hogy megpróbálja a gyökér kezelést,de valami volt közben mert 3csatorna kell,hogy legyen a fogban és ő csak kettőt talált és így vissza tömte amíg volt a zsibbadás tök jó volt mert nem éreztem fájdalmat,de most elmúlt és iszonyatosan fáj holnap menjek vissza vagy szerintetek elmúlik ez éjszaka?

Mi lehet a fogammal a gond?

2013. jan. 14. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint rendben ki tudta húzni és nem lett semmi gond.
2013. jan. 21. 09:10
 12/12 A kérdező kommentje:
igen megvolt :-)
2013. jan. 21. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!