Sziasztok! Fogszabályzó miatt kell kiműteni mind a 4 bölcsességfogam (még nem nőttek ki). Tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki hogy élte át..
Illetve a doktor úr nekem azt mondta, hogy ha kibírom, akkor kettesével fogja kiszedni, először a 2 alsót. Ez lehetséges? Én úgy tudtam, hogy kettesével az egy oldalon levőket szedik ki... Vagy teljesen mindegy?
Szóval egy oldalról szedték ki a kettőt?nem a két alsót??Nekem is ugyan ez a problémám,mind a 4-et ki kell vágni a fogszabi miatt..vagyis nem amiatt,csak addig nem veszik le,amíg nem szedik ki őket:(Most fogok majd visszamenni aktiválni,és akkor kapok beutalót a szájsebészetre...nekem már az egyiknek kibújt a feje,egy másik is látszik,csak az nekem is vízszintesen nő...kicsit félek,mivel most érettségizek nem hiányzik ez,de muszáj.
Kiszedték már a másik kettőt is?Ha igen,nagyon fájt?
2013. márc. 28. 16:58
12/13 A kérdező kommentje:
Szia, igen kiszedték, de az elsőhöz képest nem is éreztem! Olyan boldog voltam utána, azt hittem, olyan lesz, mint az első.. de nem :) Szépen gyógyul, nem volt semmi probléma. A fogszabira még picit várnom kell, de megéri az egészet! Sok sikert neked is! :)
2013. márc. 28. 21:20
13/13 anonim válasza:
Nekem is a bal 8-ast kell kivenni, rosszul is nőtt, ki sem nőtt rendesen, már el is van szuvasodva... mondta doki várjunk még amíg még nő egy kicsit.. mondtam neki már évek óta ilyen, mutattam neki egy 4 éves röntgent is (másik doki aki csinálta, nem mondta volna, hogy miért is kéne mindenképp kivenni), a mostani doki azt mondta ki tudja venni... CT-ről, steril letakarásról, hajhálóról amit fogvlogban néztem nem esett szó.. csak arról, hogy 2 hétig nem fogok tudni dolgozni menni.. már egyre jobban félek. Remélem ki tudja tényleg venni és nem kell nagy műtétre mennem. Meg azt is, hogy nem bénul le az arcom egy kitépett ideg miatt.... Több bölcsesség fogam szerintem ki sem jött...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!