8 fogamat kellene kihúzni a fogszabályzóhoz. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Ma voltam egy konzultáción, vittem minden féle röntgen felvételt és közölte velem a dokinő,hogy mind a 4 bölcsességoagamat illetve a felső 4-eseket illetve az alsó 4-eseket ki kell húzni. Menjek inkább másik dokihoz?2013. jan. 10. 19:25
11/16 anonim válasza:
ne menj mas dokihoz:) ..nekem is most fogszabalyzom van,mar jo ideje es szep lassan szerre ki kell huzni a 4bolcsessegfogat(inkabb kimuteni mert nincsenek felszinre nove,es bcosanat az elteresert:D) .. tehat ha nem egyszerre szedik ki akkor ez noralis
12/16 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ha elmegyek másik dokihoz akkor az megint csináltat velem teleröntget meg panorámát is,hogy pontos diagnózist tudjon mondani...az is megint egy rakat pénz lenne. :( Szóval szerintem hagyom inkább. Ti is mondtátok páran,meg 2 ismerősöm is,hogy nekik is húzták pár fogat...szóval gondolom akkor nem mondott hülyeséget a dokinő.
2013. jan. 10. 22:52
13/16 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. jan. 10. 22:52
14/16 anonim válasza:
Normális doki úgy kezdi a fogszabályozást, hogy repíti a bölcsességfogakat (hacsak nincs rájuk szükség, ami kb. az esetek 0,1%-a). Vagy ha nem is az elején, de legalább még mielőtt lekerül a fogszabályozó.
Szóval ha amúgy szimpi a doki, ne menj máshoz, mert nagyon is jónak tűnik ennyi leírásból.
15/16 anonim válasza:
Nekem "szerencsére" csak a két felső négyest repítették,az alsók,meg a bölcsességfogak tök jól elférnek,de ez nyilván alkati dolog,hogy kinek hány fér el rendesen.
16/16 anonim válasza:
Szia! Dettó kiásták a 4 bölcsességfogamat, fentről a két négyest és most jönnének az alsó négyesek. Én azért másik dokihoz is megyek - nem ebből az okból kifolyólag- de nem kell újra röntgen meg gipszminta! Azt már kifizetted, a tiéd, vidd magaddal másik dokihoz, ha akarod! Nem kell újat csináltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!