8 fogamat kellene kihúzni a fogszabályzóhoz. Ez normális dolog?
Nalam is ugyanez volt. Kiszedtek mind a 4 bölcsesseget (illetve kiastak...) es a 4eseket is, mondvan, hogy kicsi a szam...:D
Sztem nem erdemes masikhoz menni, hacsak ezen kivül mas gondod nincs a dokival.
Összesen nekem is 8 fogat kellett kihúzni ,de nem egyszerre
Először a felső bal-jobb négyeseket ,majd pár hónappal később alul is ,mert nem egyszerre helyezte fel a fogszabályzót .
A bölcsességfogaim évekkel a fogszabályzó viselését követően bújtak elő ,így szépen sorjában lettek kihúzva .
Én is sajnáltam ,hogy ki kell húzni az egészséges kis metszőket ,de mivel kevés hely volt,így lehetett csak megoldani ,ettől függetlenül nem bántam meg ,mert nagyon szép lett:)
Szia!
én a helyedben kikérném még egy doki tanácsát és utána döntenék. nekem is kiszedték mind a 4 bölcsességfogamat miután levették fogszabályzót, azért mert ha kinőtt volna újra összetolja, viszont ez már 3 éve volt, az alsó fogsorom most igaz, hogy nem olyan mértékben mint előtte de megint ferdék lettek pedig hordtam még utána sokáig az éjszakait, a felső fogaimmal viszont semmi gond, szóval lehet hogy nem mond hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!