Száj gomba? Mitől lehet? 13/L
Figyelt kérdés
És Phlogosol jó rá? 2-3 napja ezzel átitatott fülpiszkálóval kenem de semmi változás.kicsit fehéres is,és a szám szélén található (kívülről) és ha betadinnal kenném? az jobb lenne?
Köszönöm! 13/L
2013. jan. 9. 18:17
1/11 anonim válasza:
miért nem mész dokihoz. az is lehet h szájpenész honnan tudjuk?
2/11 A kérdező kommentje:
mert anyukám szerint nem szükséges.azt mondta neki is volt:/ nektek nem volt ilyen fehéres adta szerű?
2013. jan. 9. 18:34
3/11 anonim válasza:
Lehet hülye kérdés, de szoktál fogat mosni? vannak rossz fogaid?
4/11 anonim válasza:
nem lehet, hogy a gyomroddal van baj ?
5/11 A kérdező kommentje:
és a szájpenészre milyen kenőcs/krém/ vagy bármi a jó??
2013. jan. 9. 18:35
6/11 anonim válasza:
nem tudom.. google jo barát keress rá. nem egyszerübb? ha anyud meg felismerte akkor meg nem kell aggodni ö tudja mi kell. olyan fehér pötty nekem is szokott lenni az az afta vagy mi de csak egy darab belül és elmulik pár nap magátol is nálam.
7/11 A kérdező kommentje:
de lehet hogy a gyomrommal van valami.mostanába fáj,néha hasít nagyon és tegnap meg azelőtt kb.egy hete hasmenésemn is van/volt.(ma nem) De mi lehet:? mi játszhat közbe? és nincs rossz fogam csak volt.és szoktam fogat mosni naponta 1-szer.
2013. jan. 9. 18:36
8/11 anonim válasza:
akkor meg ha nagyon aggodsz menj orvoshoz.... mindenki csak találgatni tud itt nem érted?
9/11 anonim válasza:
Naponta 1 szer fogat mosni? Ne haragudj, de ez undorító _:D
10/11 A kérdező kommentje:
Miért hányszor mossak? Valaki egyszer sem mos:/
2013. jan. 10. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!