Normális hogy tömés után fáj a fogam? SOS
Ma délután 5kor voltam fogtömésen,2 fogamat betömte plusz mellette lévő bölcsességfogat kihúzta.
Szörnyen kellemetlen volt,mert amit fújkált lidokainos fertőtlenítőt,folyamatosan öklendeztem,majdnem hánytam,de túlestem rajta,húzás nem fájt.
Hazaértem és mielőtt kiment érzéstelenítő vettem be egy fájdalomcsillapítót,nem is volt vészes,de most nagyon fáj,vettem be előbb még egyet.
Lüktet az egyik fogam amit betömött de eléggé.
Meddig normális ez,mikor kezdjek aggódni? Egyáltalán normális hogy fáj?
Nagyon mély volt a szuvasodás,megszenvedett vele,most a fél fogam tömésből áll kb:) Ínyt is kellett égetnie?vagy vágnia vagy mit mondott nem értek hozzá igazából.
Azt se értettem miért áll ki tömés közbe egy csavar az egyik fogamból? Kiszedte majd megint bent volt,majd kiszedte a másiknál is. Az mire jó?
És mit tegyek hogy legközelebb (mert még hátra van pár lyukas fog) ne hányjak be majdnem attól a keserű cucctól? Ti hogy küszöbölitek ki?
Hát nekem a doki eddig azt mondta, hogy 200 ezer a fehér, 150 ezer a fém és ez ugye csak egy sorra! Úgy tűnik nekem alulra is kell meg felülre is! Alulra elég a fémszínű felülre fehér lesz! Szóval nekem még jóval drágább is lesz!
A pótoltatásra meg még gyűjtök! Lesz rá időm, mert sokáig fent lesz! 4 fogamat szeretném pótoltatni! Sztem több mint fél milla lesz! Bár lehet én is valami kuponosat fogok kifogni és akkor olcsóbb! Nagyon drága! De igen... nagyon szeretnék már egy szép mosolyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!