Mit tegyek a fogammal? Tömés.
Figyelt kérdés
Ma kaptam volna fényre kötős fehér tömést, de nem volt alapanyag (miért nem szólt előre az orvos, hogy nincs) és betett egy ideiglenes tömést. Most az elkezdett potyogni, nagyon fáj, ügyeleten meg úgysem tömik be, az alapanyag meg lehet, hogy csak kedd után érkezik meg. Jogos ilyenkor féláron kérni a kezelést? Vagy már csak én hisztizem túl...Annyira fáj!2012. dec. 15. 21:27
1/4 A kérdező kommentje:
Ja meg nem kértem szurit, mert szinte az összes fogam tömve van, egyiknél sem kértem...ez meg nem tetszett neki és úgy beszélt velem, mint egy idiótával. Én nem dönthetem el, hogy nekem fájjon vagy sem?
2012. dec. 15. 21:30
3/4 anonim válasza:
Elvileg ideiglenessel sem lenne szabad fájnia,előfordulhat hogy gyökérkezelés szükséges,keress fel egy normális dokit,mert ez nagyon gázos dokinak tűnik.Ezek után én vissza se mennék.
4/4 A kérdező kommentje:
tényleg nem egy nagy juk, épp, hogy a felszínen van, de olyan magas! alig birok enni
2012. dec. 16. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!