Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől van ez a fogammal? Két...

Mitől van ez a fogammal? Két órával ezelőtt elkezdett fájni a fogam vagyis a tömés..

Figyelt kérdés
Mintha úgy érezném h a fogam legteteje fájna. Megjegyzem elől fáj , azon belül az alsó első négy meg a felső első kettő vagyis annak is a tömött része :a jobb oldali fog. Remélem érthető. :S Nem vagyok fogorvos, nem tudom hogy ezeket milyen számozással látták el szóval csak így tudtam elmondani. Egyébként szokatlan ez a fájás még nem igen volt ilyen. Hm. Elgondolkodtató. :D Mindenesetre körülbelül 30 perce bevettem egy fájdalomcsillapítót. ::):(Egy kis javulás történt. Egy "icike -picike!"
2009. máj. 31. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok fogorvos, úgyhogy csak találgatni tudok: ha a tömött fog fáj, akkor elképzelhető, hogy begyulladt a tömés alatt a fog, vagy alászuvasodott. menj el szakorvoshoz, majd ő megmondja, miért fáj, és szakszerűen kezeli.
2009. jún. 1. 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. jún. 1. 15:28
 3/3 anonim válasza:
nekem tömés után szokott fájni miután elmólik az érzésteleniitő hatása. mintha belenyilalna valami. szerintem normális :D
2009. jún. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!