Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a neve annak a rózsaszínes...

Mi a neve annak a rózsaszínes bogyónak amit oviban anno kaptam? Fogra volt, arra emlékszem. És a "városi tea" milyen tea volt?

Figyelt kérdés
asszem még általánosban(4.-be napköziben) is kaptunk... azt amugy rágcsálni kellett, szopogatni vagy lenyelni? mert én széjjelrágtam... Hol lehet ilyen bogyót kapni, mi a neve, felnöttek is szedhetik? nevetősmile
2009. aug. 27. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Zymafluor nevezetű tablettára gondolsz. Patikában árulják.
2009. aug. 27. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
adnak recept nélkül?
2009. aug. 27. 18:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Az óvónénik adták mindennap:)fél cmX fél cm volt kb...
2009. aug. 27. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyu adta,emlékszem milyen fincsi volt,nagyon szerettem :)
2009. aug. 27. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Oviban mi is kaptunk valami picike tablettát, de annak inkább tojáshéj színe volt, szét kellett rágni és papír íze volt. Azt is asszem fogakra kaptuk. Lehet, hogy nem ugyan azt kaptuk, én mjdnem 20 éve voltam ovis.
2009. aug. 27. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az is fluorid tabletta volt. A Zymafluor recept nélkül kapható, van gyerekeknek és felnőtteknek is.
2009. aug. 27. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Jaja, jó volt az íze:D köszi a válaszokat:)

Én 22 éves vagyok, szal én se tegnap voltam ovis XD

2009. aug. 28. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!