Fehér a nyelvem. De nem fehér lepedékes, hanem csak olyan élettelenül fehéres-rózsaszínes inkább. Valakinek valami ötlete esetleg?
én is hasonlóképpen vagyok :)
kevés folyadékot iszol? szerintem ez lehet a probléma :)
szia:)
Vettem egy karton 7,5 decis ásványvizet (visegrádi) és ezeket sorakoztattam az asztalomra.Minden nap kiteszek 2-t, h eztkell meginnom. Mostanra már egész jól megy. Gond csak akkor van, amikor elmegyek itthonról:D mert nem viszem magammal, és amúgysem tudom, hogy hol tartok.
Amúgy, kipróbáltam valamit, és tök bevált. Egyik este azt a kis lepedéket ami volt a nyelvemen, lekapargattam egy kiskanál hátuljával, lejött simán, semmi gond. Majd egy ecetbe mártott fültisztító pálcikával áttörölgettem a nyelvem, majd elmentem fogatmosni, ott is megmostam a nyelvem. Elmentem aludni. Másnap reggel rögtön fogatmostam amikor felkeltem, plusz nyelvet is. És láss csodát, este mikor megnéztem a tükörben, a nyelvem tök szép rózsaszín volt. Este újra fogmosás, plusz nyelvtisztítás, már nem kell kapargatni, elég csak a fogkefével, majd ugyanez reggel. És egésznap szép rózsaszín a nyelvem. A sok víz is segített amúgy. Ha aznap kevesebbet iszok, akkor meglátszik a nyelvemen, mert elkezd sápadni. Másnap ha pótolom a folyadékiot, akkor visszanyeri rózsaszínes árnyalatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!