Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon csúnya a fogsorom?

Nagyon csúnya a fogsorom?

Figyelt kérdés

A szüleim 12-13 éves koromban akartak nekem fogszabályzót csináltatni, de én kihisztiztem, hogy csak éjszakai legyen. Ma már bánom (ők ezt is előre megmondták), hogy nem nappalit kaptam, akkor talán majdnem tökéletes fogsorom lehetne.

A fogaim egészségével nincs baj, csak a rendezetlenséggel. Főként a jobb oldalon. Nem is igazán merek emiatt nyitott szájjal mosolyogni. Gondoltam rá, hogy csináltatok fogszabályzót, de egyrészt gondolom nagyon drága lenne, másrészt meg már nem biztos, hogy sokat javítana rajta. Szerintetek nagyon csúnya?

[link]

2013. jan. 5. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes, de tényleg jó lenne egy fogszabályzó! Hány éves vagy? Én 22 éves vagyok, és hamarosan fogszabályzót kapok! Egyelőre nem tudom még mennyibe fog kerülni, de biztos nem lesz olcsó!
2013. jan. 5. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs a fogsoroddal, amin korrigálni kellene.
2013. jan. 5. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem. Az enyém ennél sokkal csúnyább . Szeretnék majd fogszabályzót,de nincs rá pénzem még .. és mégis szoktam nevetni . A lényeg,hogy ápolt és tiszta legyél ,szeirntme mindnekinek vannak szépséghibái .Én valahogy nem is érzem olyan nagy problémának ezt.
2013. jan. 5. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. Azt hittem valami feketeséget fogok látni, de ez szerintem rendben van. Biztos lehetne javítani rajta, mindegyik fogorvos ezt fogja mondani, mert ez pénz ugye neki, de szerintem nem éri meg.
2013. jan. 5. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele! :) Mosolyogj sokat!
2013. jan. 5. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szép a mosolyod, sőt még különleges is hogy nem teljesen szabályos. És ez a inkább szexepil. Viszont arra figyelj hogy a torlódott fogakat nehezebb tisztítani, tehát hamarabb romlanak. (főleg ezért előnyösebb a szabályos fogsor). Használj fogselymet stb., és akkor minden rendben lesz évtizedekig is.
2013. jan. 5. 14:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Első válaszolónak: 20 éves vagyok.

2013. jan. 5. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen OK. Ha nekem ilyen lenne dehogy szabályoztatnám. Már 2 éve fentvan és még hátra van egy műtét meg még 1 év fogszabi. (mélyharapás miatt)

De a mi véleményünk nem sokat számít mert ha téged zavar, akkor csináltasd meg. Nem vészes az élet a fogszabival és 1,5-2 év alatt tökéletes íveket csinál. Utána meg csak a mégszebb mosoly marad. De szerintem így is szép a mosolyod :D

2013. jan. 5. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Úristen! Mit meg nem adnék ilyen mosolyért!!!
2013. júl. 29. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!