Mit tehetnek h feherebbek legyenek a fogaim?
Figyelt kérdés
nem talalom a fogaimat elegge fehernek. alapbol nem feher a fogzomancom... a baj az h moshatom amennyit akarom tokeletessen feher az eletben nem lesz... viszont valamivel feherebb lehet. itt szertnem megkerdezni h valami jo tippek fogfeheritesre?? vagy velemeny az iWhiterol??2009. aug. 26. 15:09
1/4 anonim válasza:
Nekem is gyárilag kissé sárgásak.Sajnos én hülye megpróbálkoztam házi módszerekkel(só,szódabikarbóna,sütőpor,eper)úgy hazavágtam a fogzománcom,hogy rondább a fogsorom mint valaha.NINCS(!!)rá semmilyen praktika,kivéve ha fogdokival fehérited,viszont annak is maximum fél évig tart az eredmény,majd mehetsz újból,és szintén kárositja a zománcot.Nekem félig lejött a zománc elől,nagyon csúnya,mostmár sajnos csak a korona maradt megoldásnak.köszönhetem annak,hogy fehériteni akartam :(
2/4 A kérdező kommentje:
hat az nem jo... :/ megtudlak erteni... viszont olvastam arrol a iWhiterol. jol jonne ha lenne valakinek tapasztalata vele...
2009. aug. 26. 15:20
3/4 anonim válasza:
Fogdoki és fogfehérítés. Csak ez a legkímétesebb módszer, tv-s reklámoknak ne higyj. Én ezt szoktam félévente: egy sínbe ( még a doki vette le a mintát) töltök olyan fehérítő gélt, amit ő ad. 7 napig éjjel ezzel kell aludni, szal rátenni a fogamra. Fehérít és nem káros. Először drága, mert a sín a húzós, 20-25.000 géllel együtt, de utána csak a gélt kell megvenni bele, az meg 5000 ft egy darab.
4/4 anonim válasza:
Szia. Én most fejeztem be az 5 napos iWhite fogfehérítést, és maximálisan LEBESZÉLNÉLEK róla!!!
Nekem semmit nem fehéredett a fogam, kész kínzás volt, nyomta a fogaimat, kényelmetlen volt a sín és az ínyem is kisebesedett tőle. Hallottam már olyanról, akinek bevált, ezért mertem megvenni de ezek szerint tényleg abszolút a fogtól függ a hatása! Ja, és azt is hozzátenném, hogy az én fogaim nem nagyon sárgák, csak talán egy picit, a fogzománcom eredetileg is elég fehér, tehát elvileg kellett volna látnom változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!