Ha néha nem mosok fogat, de sosincs kaja maradék a fogaim közt az is káros?
jó, tudom hogy nem tesz jót nekik, de van hogy le van merülve a fogkefe, nincs idő feltölteni és kénytelen vagyok elindulni fogmosás nélkül vagy egyszerüen csak késésbe vagyok, és nincs rá idő...
sosincs kaja maradék a számba, mert nagyon sokat rágózom..
attól még káros igen.
szerintem az az egyik legigénytelenebb, ha valaki nem mos fogat:S
a rágózás pedig nem helyettesíti a fogmosást...
A szádban lévő sav is roncsolja a fogakat, a rágózás - amennyire tudom - ezen nem segít.
Ha néha kihagyod, nem gond, de azért jobb a napi 2-3 fogmosás. Én pl. néha szoktam a klotyón ülve fogat mosni, idő hatékony ;)
és a sima fogkefe?Mi bajod vele?
De amúgy igen,káros és nagyon undorító.
Én pl.:fogmosás nélkül nem tudok elindulni reggel,volt olyan,hogy inkább késtem 3percet mert még fogat mosok(:
14/L
Nem a kajamaradékkal van baj, hanem a baktériumokkal amikkel tele van a szád. Amik ott erjednek, szuvasítják a fogadat.
Ha már kajamaradék és lepedék az már extrém undorító, én bacikkal teli szájjal se rohangálnék.
(Főleg éjszaka után, amikor a jó nedves melegben nyugodtan szaporodhattak, ahogy akartak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!