Van valami, ami erősíti, egészségesebbé teszi a fogakat? írhattok ételt is, vagy bármit
Figyelt kérdés
köszi2009. aug. 25. 20:43
1/5 anonim válasza:
Szia, az Elmex zselé nagyon jó, ezerpárszáz forint, gyógyszertárban lehet kapni, hetente 1x fogmosás után be kell vele dörzsölni a fogakat (ergó azzal is fogat mosol).
Mondjuk az íze nem a legjobb, de ki lehet bírni. :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:D és pontosan mit csinál?min javít?
2009. aug. 25. 23:01
3/5 anonim válasza:
Elmex tényleg jó. Napi 3szor fogmosás, 2szer fogselyem, Listerin szájvíz 2szer. Lehet túlzásba viszem, de össz 2 fogamat tömték eddig ... 30 vagyok és már kihordtam egy babát is.
4/5 anonim válasza:
Növeli a fogzománc fluoridtartalmát, ezáltal segít megelőzi a fogszuvasodást. Én már kb. 4 éve használom és azóta tényleg nem kellett egy fogamat sem tömetnem, pedig előtte minden évre jutott egy. Mondjuk én melette fogkrémben is az Elmexet használom, és én is, mint az előttem író is, használok emellett fogselymet, szájvizet.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget:D
2009. aug. 26. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!