Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jót vagy rosszat jelent, ha...

Jót vagy rosszat jelent, ha ilyen véres-sárgás vmi folyik a hétfőn műtött bölcsességfogam helyéből?

Figyelt kérdés
Feldagadt az egész arcom, másnapra sokkal nagyobb lett,3. nap mégnagyobb, kaptam antibiotikumot, ma van a negyedik nap ma kicsit jobb,kisebb lett a bekeményedett rész, elégsokszor ellepi a szám ez a véres váladék, ez ilynekor normális ? Főleg a hideg hatására, jót tesz neki ha jegelem vagy ne jegeljem ?
2008. máj. 29. 22:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és neked is mihamarabbi gyógyulást... szerencsére nekem csak az alsó bölcsesség fogammal volt probléma ... és igen csak egy volt alul ... összeteszem a két kezem h nem vár rám ugyanez a szenvedés a másik oldalt is ... neked meg óriási kitartást és erőt a többi bölcsességfogadhoz :)
2008. máj. 29. 23:43
 12/12 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Tudom, higy ez már nagyon Rég volt, de én most ugyanebben a helyzetben vagyok és igazából a segítségedet szeretném kérni.

Mennyi idő alatt múlt el?

Én nem kaptam antibiotikumot, mert szoptatok. Van rá esély hogy nélküle is meggyogyulok? Nagyon el vagyok keseredve, mert ez az 5. nap és még mindig úgy nézek ki mint egy lufi. 6 óránál többet nem bírok ki fájdalomcsillapító nelkul es mikor jegelem csak ugy dől belőle a sárga tryutyi, aminek borzalmas szaga es íze van:((( (bocsanat a helyesírásert de telefonrol irok)

2014. júl. 21. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!