Pisti999 kérdése:
Egyre gyakrabban jön elő egy álom ami kezd elgondolkoztatni. Az Álmomban az elején minden tökéletes, aztán hirtelen kipotyognak a fogaim. Mit jelent ez? Miért álmodok ilyet? és ez már vagy a 6-7. alkalom volt.
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 14:53
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de én is szoktam ilyet álmodni, ha megbuherálom a fogszabim. ;)
Mármint régebben buherálgattam, mostanában már nem, mert nem ad semmi új élményt. :D
Biztos sokat foglalkozol a fogaiddal, vagy épp ellenkezőleg és furdal a lelkiismeret. :P
2/4 A kérdező kommentje:
:D figyelek a fogaimra nagyon is. én a Colgate fogkrémet használom :'D
2013. jan. 1. 20:30
3/4 Lienah válasza:
Egy időben énis álmodtam ilyet, reggel az volt az első dolgom hogy bele "Ugye csak álmodtam?!?!?!??". Amióta hullanak a fogaim, mint a legyek (családi örökség) azóta nem álmodok ilyeneket. Ha a családodban van rossz fogú ember (mint nálunk) akkor simán lehet az hogy annyira félsz tudat alatt attól hogy csak neked ne.... hogy néha az álmaidban is megjelenik.
4/4 Lienah válasza:
* belemásztam kézzel a számba... (csak ez lemaradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!