Tömött fog miért fáj még fél év után is?
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 21:17
2/7 anonim 

válasza:

Nekem nem fáj,lehet rosszul tömték be. 13/L
3/7 A kérdező kommentje:
időnként nagyon-nagyon érzékeny a hidegre és a melegre, meg olyan mintha magas lenne a tömés amikor összecsukom a számat és akkor megint kegyetlenül tud fájni..egyszer a fél arcom is feldagadt miatta
2012. dec. 23. 21:23
4/7 anonim 

válasza:

Sajnos gyökérkezelés, gyökértömés lesz a vége a leírásod alapján.
5/7 A kérdező kommentje:
meg gennyes is..
ha nem az első fogam lenne kihúzatnám..csak a tömés is hihetetlenül fájt
2012. dec. 23. 21:36
6/7 anonim 

válasza:

Annak a fognak már gyulladt a pulpája, a fogbél, ahol a fogideg van. Feltétlenül gyökérkezeltetni kell!
7/7 anonim válasza:
Azonnal fogorvoshoz...mert tuti gyökérkezelésed lesz.
vagy nálam volt olyan, hogy fájt az egyik fogam, és nem is az volt a hibás, hanem egy másik. kívülről minden ok volt, de mindkét oldalt a rágó fogaim gyökerei be voltak gyulladva. kb 7-8 hónapig jártam fogorvoshoz úgy 2 hetente. ilyen fogakat örököltem...sajna...azóta félévenként megyek kontrollra, nem akarok még egyszer olyat fájdalmakat, azóta minden ok.
másik lehetőség, hogy menj el egy másik fogorvoshoz, és ő nézze meg a dolgokat...kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!