Mitől lyukadt ki a 3 éves lányom foga?
Nekem pl. 20 éves koromig egyetlen lyukas fogam sem volt, egészen addig, míg meg nem ismerkedtem az akkori barátommal, akinek elég sok lyukas foga volt, állandóan járnia kellett a fogászatra...
Innen tudtam meg, hogy a fogszuvasodás fertőző! 8-[
A cikkben azt írják, hogy ezzel a baktériummal csak a kisgyerekek fertőződhetnek meg, de ez nem igaz, mert én 20 éves koromig nem is ismertem a fogszuvasodást! (Gyerekkoromban két kézzel faltam a cukrokat, csokikat!)
Nagyon tudom ajánlani az ELMEX termékeket (szájvíz, fogkrém, tabletta)...
Vastagítja, erősíti a fogzománcot, nálam már többször megesett, hogy pici lepattant a fogzománcomból, pár napig Elmex szájvízzel öblögettem és szépen "begyógyult" a sérülés! :D
Az Elmex termékeket tényleg jók, de kisgyerekeknél nem szabad szájvizet használni a nyelési reflex miatt!
És jaj, ha lepattan a fogzománc, azt nem növeszti vissza az Elmex... csak olyan szuvasodásokon tud visszafordítani (reminalizálni) amik még szabad szemmel nem láthatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!