Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Glycosept jó aftára?

Glycosept jó aftára?

Figyelt kérdés

2012. dec. 21. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg jó, de inkább glingisolt használj!
2012. dec. 22. 09:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. dec. 23. 18:24
 3/7 anonim válasza:
Halottnak a csók, tapasztalat alapján írom ezt. Nekem a mostani aftám borzalmasan makacs volt, szerintem közrejátszott benne az is, hogy elkaptam egy felső légúti fertőzést a gyermekorvosi rendelőben, mikor oltásra vittem kisfiam. Már 2 hete tartott, elég nagy lett és egyre mélyült, már-már lyuk lett szinte a helyén. Hiába ecseteltem erre a célra szolgáló fertőtlenítőkkel (Phlogosol, Glygosept) és hiába öblögettem naponta többször szájvízzel, semmi hatás. Anyukám ajánlotta hogy meleg sós vízzel öblögessek. És láss csodát, végre valami hat. Úgy kell hogy 1dl langyos vagy meleg vízbe teszel 1 teáskanál (tehát nem kávéskanál, hanem ami annál egy fokkal nagyobb) konyhasót, elkevered hogy teljesen eloldódjon benne és ezzel kell öblögetni naponta 2-szer, vagy akár 3-szor 4-szer is. Illetve gargalizálni, a toroknak is jót tesz. Illetve ha máshol is esetleg van mikroszkópikus sérülés a száj nyálkahártyádon, az is gyógyul vele. 1 nap múlva már NEGYEDÉRE zsugorodott az aftám és végre nem fájt. Második nap után meg már el is tűnt! Szóval csak ajánlani tudom ezt a módszert. A fogaknak sem ártasz vele, mint a legtöbb praktikával illetve ecsetelővel.
2013. jan. 7. 12:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a segítséget!
2013. jan. 8. 17:18
 5/7 unimax válasza:
Corsodilt-t ajánlanám!
2013. jan. 9. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki csokit, cukrot cukros kávét stb-t iszik az gerjeszti az aftáit. Az afta a sós környezetet nem szereti ezért jó. A Patikában a nő nekem is a Glycoseptet ajánlotta.
2014. jún. 19. 10:00
 7/7 anonim válasza:
Nekem abszolút bevált, de a legjobban a fájdalomcsillapító hatását szeretem.
ápr. 22. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!