Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit használtok aftára?

Mit használtok aftára?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Majd elmúlik.
2012. nov. 23. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel az oldattal egy fültisztítóval be ecseteld és enyhíti a fájdalmat.napi 3x1 ecsetelés.

2012. nov. 23. 17:56
 3/5 sZamu válasza:
Van fogköved? Mert nekem akkor voltak afták a számban amikor fogköves volt a fogam.
2012. nov. 24. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem rózsmézet ajánlott a háziorvos. Valamivel hamarabb elmúlasztotta....

17/L

2012. nov. 24. 21:39
 5/5 florabors válasza:
34 éves vagyok. 3 éves korom óta küzdök ezzel a betegséggel. Senki nem tudja megmondani miért jön és mikor. Próbáltam az elmúlt években vezetni, hogy mit eszem, iszom, milyen gyógyszert vettem be, vagy éppen menstruálok-e. Semmihez semmilyen köze nincsen. Vannak időszakok, hogy állandóan van, majd pár hónapra teljesen eltűnik. Van, hogy sok van, van hogy csak egy darab. Mivel gyógyszerrel vagy gyógyszer nélkül is egy hétig tart, én nem szedek rá semmit. Ha valaki, én biztos mindent kipróbáltam rá. Kizárólag Vagothyllal kezelem, ami nem kellemes, de pár perc után egy pár órára fájdalommentessé teszi, és kényelmesen lehet enni. Nem csíp, nem fáj, nem szúr. Amit viszont az elmúlt egy évben tesztelek, az a Bioptorn lámpa. Nagyon jó hatással van rá, közvetlen a sebet világítom, illetve a meggyulladt nyirokcsomóim. Az egy hét helyett, mérettől függően kb 3-4 nap alatt elmúlik.
2012. dec. 3. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!