Mennyire fáj a foghúzás?
Nekem mikor kihúzták a jukas(!!!) fogam nem fájt de sokak mondták h fáj.
Viszont a fúrás h tömjék be, na az már nagyon fájt, annál rosszabb nincs.
Sose értettem, hogy lehet az, hogy valaki soha nem volt még fogászaton, amikor az iskolában is kötelező szűrővizsgálat van?
OK, én sem szeretném, ha ott matatnának a lányom szájában, ezért nem szokott menni... de mindig viszi a papírt a fogdokinktól, hogy a kezelése alatt áll, így nem piszkálják.
Azt mondom, amíg nem muszáj, ne húzasd ki... lehet, hogy egy későbbi pótlásnál szükség lenne rá, hogy ez a fog tartsa a koronát! Én vagyok vele, amíg egy fog menthető, addig mentsék meg!
Ha húzatni akarod: az injekció az fáj, felül, és elöl jobban, alul és hátul kevésbé. A húzásból (ha nincs begyulladva) nem érzel semmit, csak hallod, hogy recseg...
Bemész, megnézi... vitatkozik veled egy sort (mert egy jó fogdoki menthető fogat nem szeret kihúzni), megkapod a szurit, kimész zsibbadni, ez kb 10-15 perc. Visszamész, utána attól függ, milyen erős a gyökér. Nekem a múltkor kellett kiszedni a bölcsességfogamat - nagy volt a gyökere. Kb 2-3 perc kellett neki, amíg kiszedte, egyébként 2-3 mozdulat.
És ennyi. Fájdalomcsillapítód legyen utána otthon, szükség lesz rá! És jó pár szabályt be kell tartani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!