18 éves korban ez normális?
Valószínűleg a bölcsesség fogad lesz. Szerencséd van, hogy nem fáj. Van aki nagyon megszenved vele. Osztálytársamnak is most esett ki a tejfoga és 39 fokos lázzal kísérte a kinövés. Azért érné meg elmenni a fogdokihoz, hogy az alvadt vér ne legyen benne, mert az nem túl jó és hogy a külső rész miért van még ott.
18/L
én is 18 éves vagyok (lány), viszont nekem még van azt hiszem, három tejfogam, és nem hiszem, hogy ki fognak esni..
Szerintem a csontfogad nyomja kifele a tejfogad, mert valamiért csak most kezdett el nőni. Véleményem szerint meg kellene látogatnod egy fogorvost, hogy egy igazi szakember is tudjon róla mit mondani, ne csak a Gyakorikérdések válaszolói! (:
Jogos a válasz :)
Csak nem tudom olyan fura hogy ennyi idősen még van tejfogam többi az nem zavar ha a fog fele úgy esett ki hogy észre sem vettem akkor nem lesz itt gond, de azért el fogok menni egy vizsgálatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!