Normális ilyen korban?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok ,és megjött a menstruációm júniusban, akkor sem volt sok,de azóta még nem volt semmi. Normális ez ilyen korban? hozzátenném nem voltam együtt senkivel !! :)2012. okt. 17. 20:06
2/7 anonim válasza:
Persze!
Nekem ilyentájt másfél év (!!!) maradt ki, na azzal már elmentünk orvoshoz, aki megvizsgált, és közölte, hogy még nem álltak be a hormonjaim, semmi baj, majd be fog, erre még nem kell gyógyszer. Utóbb megoldódott.
Szóval még bőven ráérsz.
3/7 anonim válasza:
Ha fél évvel az előző után sem jön meg a menstruációd, akkor a biztonság kedvéért érdemes orvoshoz menni.
4/7 anonim válasza:
Abszolút normális még ebben a korban
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. okt. 19. 19:04
6/7 anonim válasza:
Terhes vagy. Tudtad hogy testnedveken át is meg lehet termékenyülni? (izzadság, vér) nektek nem tanítottak még bioszt?
7/7 A kérdező kommentje:
Haha,vicces vagy :) attól,hogy 13 vagyok,hülye nem ;)
2012. okt. 20. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!