Ha leszedik a fogszabályzóm kockás lehet alatta fogam? Mit tudnak ilyenkor kezdeni vele?
Kockás???
Életemben nem hallottam ilyen baromságot. A másik kedvencem, hogy kilyukadhat e a fogszabályzó alatt a fog....
Nekem is volt szabályzóm mégsem történt semmi, azon kívül, hogy szépek lettek a fogaim.
Ha leszedték, utána lecsiszolják róla a ragasztót, de lehet, hogy marad rajta valamennyi. Szerencsére a ragasztó fog-színű, és nyugodtan szólj, ha érzel valami recéset még valahol, lecsiszolják.
Nekem alapból túl sok fluorid van a fogamban, szóval foltos a fogam, de a fogszabályzótól nem lesz semmi baja.
Az elsőnek:
nekem az egyik őrlőmön, ahol a fogszabályzó gyűrűje volt, kilyukadt a fogam, szóval csitt :P
hát ha a gyűrű alatt te tudod mosni a fogad, megtapsollak XD
normálisan rakták fel, csak maradt egy rés, amibe gondolom a kedves kis bacik bemásztak, de a fogkefe sörtéi nem fértek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!