Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felteszik a fogszabályzót?

Manó98 kérdése:

Felteszik a fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Hétfőn feltettek 4db gumigyűrűt a felső fogsoromra a jobb oldalt az egyik még az nap este le is esett...

1 hét múlva fel teszik a fogszabályzót (vagyis a doki azt mondta) de ha a gumigyűrű leesett akkor felteszik a fogszabit?

2012. nov. 30. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:

A gumigyűrű csak ahhoz kell, hogy a hátsó őrlőfogaid közti helyeket kicsit kibővítse (legyen egy picinyke rés két fog között), és oda a fogszabi gyűrűje beférjen. Ha felragasztják a fogszabit, akkor előtte kiveszik a gumit.

Ha nem megy fel a gyűrű, akkor adnak új gumit pár napra, és megpróbálják újra. De ha már az első nap kiesett az egyik gumi, nem valószínű, hogy fel fog menni, szerintem adnak újat.

2012. nov. 30. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
én is pont így jártam, de aztán felrakták, nem volt semmi gond :)
2012. nov. 30. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál!:)
2012. nov. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!