Női fogorvos! Valakinek jó tapasztalata?
Bölcsességfogat sajna nem nagyon tömnek, mert hogy hátsó, könnyebben romlik stb.
Régebben az óbudai Vörösvári úti SZTK-ban volt egy fogorvosnő, akihez utca szerint tartoztam, Olgyay Beáta. Ő nagyon ügyes volt, nyugodt, normális modorú. Aztán sajnos elment onnan... Egy másik fogorvosnőhöz (már szintén nincs ott) ambulanciára mentem évekkel ezelőtt, amire gyökérkezelés kellett. Vele se volt gond, csak nem örültem, hogy szuri nélkül még fáj a tű ki-berakosgatás (mondta akkor tudja, mikor ér az aljára, ha fáj...).
Szentkirályiban meg fiatal tanonc hölgyek húzták 2 bölcsességfogamat, ők is ügyesek voltak. Egyikük picit nevetett, de csak kínjában, mert már a fogorvosi szék mocorgott és nyikorgott a fogam körkörös "rángatásától". (Utána hangos gyökérfúró, nem fájt, nem volt gond).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!