Gyökérkezelés előtti érzéstelenítés?
Figyelt kérdés
1 hét múlva gyökérkezelni fogják a fogamat, és hát eléggé félek, tudom, hogy nagyon fog fájni :(
Azt tervezem, hogy előtte 2 cataflamot is beveszek és a dokival 2 lydokaint is belövetek. Esetleg van a lydokainnál is erősebb érzéstelenítő amit a fogorvosok használnak? Hogy kérhetném akkor azt.
2012. nov. 24. 01:17
1/4 anonim válasza:
Ne vegyél be semmit, teljesen el fogsz zsibbadni 1 injekciótól is és nem érzel semmit, nekem már csinálták többször is, majd ha kiáll a zsibbadás, akkor vegyél be gyógyszert, általában 1 db elég szokott lenni, azután már nem fáj annyira, csak kicsit érzékeny pár napig.
2/4 sZamu válasza:
Nekem már több fogamat is gyökérkezelték, legtöbbször nem éreztem semmit. Egy fogamnál éreztem egyszer éles fájdalmat, de 1 másodpercig sem tartott, ki lehet bírni.
3/4 anonim válasza:
Semmit sem fogsz érezni, vagy ha mégis az csak egy kicsit kellemetlen, de nem fájdalmas. Nekem is már több fogamat is gyökérkezelték, szóval nem írtak hülyeséget az előttem válaszolók. Nekem akkor sem fájt miután kiment az érzéstelenítő, szóval nem vészes az egész...engem jobban zavar a fogorvosnál az ha várni kell egy órát, mint, hogy mit fog velem csinálni xd
4/4 anonim válasza:
Gondolom már túl vagy rajta, de azért leírom, én csak fél adag érzéstelenítőt kaptam és 3 órán keresztül féloldalasan mosolyogtam. :D Szóval jó anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!