Ha nincsen betegbiztosításom, akkor kábé mennyibe kerülnek az alap fogászati ellátások?
Gondolok itt: porcelán tömés, korona, gyökérhúzás.
És ez esetben bármely orvoshoz mehetek, vagy körzetihez kell? (Bocsi, ha nagy balgaságot kérdek :$)
Előre is köszönöm a válaszokat, melyek nagyon fontosak a számomra!
Bármelyik orvoshoz mehetsz, a körzeti ugyanúgy pénzt kér mint egy magánrendelő. (és akkor már inkább magánrendelő)
Tömni az én dokim 10 ezerért töm, gyökérkezelés olyan 15-20 ezer, koronát azt tudom, hogy hármat csinált (előre) egy ismerősömnek 500 ezerért, tehát olyan 200 körül van 1.
Huh... Hát vannak árak... :S
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Az első valószínűleg implantátumra gondolt, nem pedig koronára mert az kicsit durva lenne azért:)
korona 20 körül van, tömés 10 körül, gyökérkezelés, 15 körül... ezek magánrendelőben, körzetinél gondolom olcsóbb
én első
bocs, ismerősömnek volt, akkor biztos rosszul értettem valamit. A többi ár stimmel.
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Akkor most megkérdem egy másik kérdésben, hogy mennyi lenne, ha fizetném a tb-ét. :))) (Az egyik válaszadónak, azt hiszem ebben igaza van... Hogy úgy jobb lenne!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!