Ha az íny alatt van a bölcsességfogam akkor hogy húzzák ki?
Figyelt kérdés
nagyon fáj?2012. nov. 15. 13:25
1/8 anonim válasza:
Felvágják az ínyt. Igen, nagyon fáj. Rosszabb mint egy sima foghúzás.
2/8 anonim válasza:
De csak akkor kell kihúzni ha gyulladt panaszt okoz!Én 71 éves vagyok és nem nőttek ki.
3/8 A kérdező kommentje:
4 napon át fájt, azóta semmi de nyomja a fogsort
mind a 3...
2012. nov. 15. 15:40
4/8 anonim válasza:
figyelj inkább csináltasd meg. Gondolj bele 5 napig fog kellemetlen lenni utána kb,de ha nem csináltatod meg hetekig-hónapokig kegyetlenül fájhat és a fogaid is eltorlódhatnak ami még rosszabb.
Essél túl rajta,ma már nem olyan ez mint régen,sokkal kíméletesebben csinálják!
Nekem is hátra van ez még 2 db alsó bölcsességfogam úgy l vannak feküdve mintha be lennének b@szva, de ki kell bírni:)
5/8 A kérdező kommentje:
kvattgirl :)
olvastam a biztató kérdésed :D
én nagyon félek...soha nem volt baj a fogaimmal...de tényleg jobb túl lenni rajta
2012. nov. 15. 16:04
6/8 anonim válasza:
A fogad nincs begyulladva, csak nyomja a többit ezért kell kiszedni.Jól mondom?
Tudtommal csak a gyulladt fogak húzása fáj,nálad igy akkor fájdalommentes lesz a dolog!
7/8 A kérdező kommentje:
nem tudok róla, hogy be lenne gyulladva
2012. nov. 18. 17:46
8/8 anonim válasza:
Vagy 5 fogamat kihúztak már,nem voltak begyulladva szerintem,mert nem fájt a egyiknél sem a húzás.Hátha a vésés sem lesz veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!