Normális? Két napja volt két bölcsességfogam eltávolítása (azonos oldalon). Mindkettő nagy küzdelem után jött ki, vágták, fúrták, tépték, stb.
Figyelt kérdés
Iszonyatosan feldagadt az arcom, ez normális? Be is kékült, lilult. A szám, fogam nem fáj, viszont az arcom a nyakam a fülem fáj. Az ínyem meg van dagadva a műtét helyén. Nem kaptam antibiotikumot, cataflamot szedek napi 3 szor 1et. Mennyi idő után múlik a duzzanat és a sugárzó fájdalom? Normálisak ezek a panaszok?2012. nov. 2. 07:41
1/3 anonim válasza:
Teljesen normális, elvégre elég nagy sebek vannak az állkapcsodban - eltart legalább egy hétig. Amennyire lehet, hütsed, lehetöleg pépes vagy egész puha ételeket egyél, és kerüld a fehérjéket legalább pár napig, akkor gyorsabban gyógyul.
Jobbulást kivánok.
2/3 anonim válasza:
nyugi nekem is fájt !! nekem amikor húzták meg sem éreztem ! Amikor kiment az injekció hatása na onnan vagy 10 napig fájt ! ja és az alsó az jobban fáj !! Neked honnan húzták ?
3/3 A kérdező kommentje:
jobb alsó és felső lett kiszedve és még ma is fáj,5 napja volt a műtét.az arcduzzanat csökkent.
2012. nov. 5. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!