Mit csináljak a számmal? O. onagyon fáj;_;
Figyelt kérdés
kiszáradt és kirepedezett. Én pedig elkezdtem leharapdálni. és újra és újra.ezzel azt értem el hogy a számon kb nincs bőr magától vérzik vérizű és szörnyen fáj.labellot használok de nekem nem használ. mit csináljak? :|2012. nov. 15. 11:42
1/5 anonim válasza:
nekem csak oldalt ilyen a szám.
Nagyon ajánlom a Bilstex ajakápolót:
ezzel kenegesd naponta ahányszor csak tudod,és aloe vera géllel is fel tudod gyorsítani a gyógyulást.
Labello szar ilyenre:)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)) remélem segít:| :))
2012. nov. 15. 11:57
3/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondom volt tavasszal, mindenfélét kipróbáltam, semmi nem segített, végül kaptam egy tippet, hogy vegyek neogranormon kenőcsöt... Már ahogy felkentem, jobb lett, és napok alatt rendbe hozta, tudom ajánlani! A sima ajakápolók ilyenkor már nem biztos, hogy segítenek.
4/5 anonim válasza:
Szájzugok:
Tünet: Állandó berepedezettség, reggel fehér tajtékkal
Ok: A szájüreg és bélrendszer teljes elgombásodása
A külsõleg látszó, bárki által észrevehetõ tünetek
Felsõ és alsó ajkak:
Tünet: Gyakori herpesz, sokszor az alsó ajak széle már össze hegesedett a bõrrel
Ok: Az immunrendszer tartós összeomlása, virusok elszaporodása
Tehát valahol itt kellene elkezdeni.
5/5 A kérdező kommentje:
utolsó : nem ez nem az szerencsére:D még sosem volt herpeszem és a többi tünet sem jó:D neogranormon van itthon ^^ sajna a szájharapdálás szokásom -.-" le kell szoknom
2012. nov. 17. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!