Mi lehet a számmal?
Figyelt kérdés
Kb egy hete égnek az ajkaim és eléggé meg is duzzad sokszor. Érzésre olyan, mintha ki akarna durranni :S Folyton kenegetem zsíros kézkrémmel illetve labellóval is, de nem javul. Először arra gondoltam, hogy a hidegtől, dehát már egy hete..fura lenne. Mi lehet ez?2011. nov. 30. 16:38
1/3 anonim válasza:
Herpeszre gondoltam, de az általában elmúlik egy hét alatt. Lehet afta is.
2/3 A kérdező kommentje:
az afta a száj belsejében..az ínyen alakul ki. nem? vagyis én így tudom. Nem hiszem, hogy herpesz lenne..nem a szám szélén van. Nekem kívül fáj..az ajkaim. Nem nagyon vészes, de kicsit olyan mintha bizseregne..zsibbadna és folyton ki lenne száradva, pedig elvileg nincs éés amikor krémmel kenem néha erősen ég. A szám körül előfordul hogy egy picike, vékony sávban kipirosodik.
2011. nov. 30. 18:07
3/3 A kérdező kommentje:
*és megduzzad az egész
2011. nov. 30. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!