Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon gáz ha két fogam egy...

Nagyon gáz ha két fogam egy kicsit csálén áll? többi lent.

Figyelt kérdés
Jövőre leszek 18 és ugye akkor még drágább lesz a fogszabályzó. Sajnos nem tudunk kifizetni több havonta kb. 30.000 ft.-ot.. Azt mondják, hogy szép vagyok, az alakom is jó, szép arcom van. Annyi a bibi, hogy 2 fogam nem áll jól, annyira nem feltűnő, mintha pl. vámpír fogam lenne, naponta 2x mosom, tehát egészségesek, nem csúnyák alapból. Én arra gondoltam, hogy majd 1-2 év múlva ha lesz rá pénzem, akkor megcsináltatom persze saját kasszából majd. Szerintetek nagyon gáz ha most nem egyenes? Kértem anyukámat, hogy tetethessek fel, de azt mondta, hogy nincs annyi pénz, hogy mindenre fussa pluszba még mellette.
2012. nov. 8. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Még cuki is lehet. Persze ha te nem szereted akkor majd megcsináltatod ha lesz rá pénzed, de addig is bátran mosolyogj!
2012. nov. 8. 14:40
 2/3 anonim válasza:
szerintem se gáz , bár nem látom, de az a lényeg, hogy ugyanúgy bátran kel mosolyogni és KÉSZ !! :D :D
2012. nov. 9. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan és nem gáz. Soha nem ért emiatt hátrány, sem pasiknál sem máshol. Az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, ápolt, ne legyen szuvas..stb. Én is akkor fogom megszabályoztatni, ha majd normálisan lesz önálló keresetem.
2012. nov. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!