Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen gyakran járhatok...

Milyen gyakran járhatok fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
Jövő héten húzzák egy bölcsességfogam, de lenne még egy ami tömésre vár és kettő amit fogszabályozás miatt húznak. Ezt meg tudom csináltatni 3 hét alatt. Lehet ennyi alkalommal menni?
2012. nov. 7. 07:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy alkalommal akár több fogat is ki lehet húzni, de ezt a doki fogja eldönteni. Elvileg 3 hét alatt meg lehet csinálni, de ez attól is függ, hogy milyen gyorsan gyógyul a húzás helye. Szerintem inkább bizd a fogorvosra a dolgot.
2012. nov. 7. 07:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is pont így jártam. Függ attól is hogy hol vannak a fogak. Nekem 3 hét alatt húztak 3-at, abból 2 bölcsességfog volt. Jah és nekem mind3 egy oldalon volt. Szóval elvileg lehet, de biztosat majd a doki mond.
2012. nov. 7. 08:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 7. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!