Miből áll a foghúzás?
mi a menete? mindenhogy ugyanúgs csinálják?
meddig tart?
hát kapsz érzéstelenítőt.
Kiküldenek,kb 10-15 perc múlva behívnak mire hat az érzéstelenítő.
Egy fogóval elkezdi feszegetni,majd emelővel megemeli és kihúzza.
Ha nem kapaszkodik nagyon a fogad,és nem "háromágú" a gyökere,tehát nem a hátsó fogaid húzzák akkor hamar megvan.
nekem kb 10 percig ott szarakodott vele és rohadtul fájt,mert bevolt gyulladva a fogam.
Általában így csinálják.
Kérhetsz érzéstelenítőt még ha közben érzed hogy fáj.
Kb ennyi.
Én fogtechnikánál dolgoztam és annyit kihagytál hogy a feszegetés elött az ínyed megvágják kicsit ezért van az hogy húzás elött már vérzik az ember szája.
Ám hogy ki milyen gyorsan húzza ki a fogad ez ember függő.
Első húzásomnál pillanatok alatt kikapták de a szájpadlásom felsértették.A másodiknál a doki annyira lefeszítette az állkapcsom hogy 2 hétig az állkapcsom fájt és csak utána a lyuk.Sajnos nemtudod úgyse hogy ki a jó ki a rossz doki csak annyit hogy majd össze ..... magad a félelemtől:D
Szia
Én nem egyszer láttam hogy szikével megvágják nekem is úgy csinálták az egyiket...De ez se minden esetbe kell.
Ám elöttem levő miért ne bízzuk nőre a hátsó fogat?:D
Nekem még ki sem húzta a doki a tűt az ínyemből, már elkezdett zsibbadni, 1 perc alatt teljesen elzsibbadt. Majd azt hittem, még csak elkezdte a húzást, de már kint is volt a fogam, pedig hátsó volt. Ez történt magánorvosnál 4000 Ft-ért.
A háziorvosomnál injekció után várni kellett 15 percet, majd nagy nehezen recsegve ropogva kihúzta, persze beletört. Szóval függ a fog állapotától, helyzetétől, a fogorvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!