Melyik fáj jobban? A fogtömés vagy a foghúzás?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 12:17
1/6 anonim válasza:
Megfelelő érzéstelenítés esetén egyik sem fáj igazán. Ha egy fog töméssel megmenthető, mindenképpen azt kell választani, nem szabad kihúzatni. Sokkal többe fog utána kerülni a pótlása, vagy hiányos, csúnya marad a fogsor...
2/6 Dilettáns döggomba válasza:
Egyik se fáj. Max. a hangok lehetnek zavaróak. Tömésnél eleve a fúrás, húzásnál a recsegés.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem a fogam nem annyira lyukas! Azért kérdeztem a húzást mert majd húzni kell 1 fogamat a fogszabályzó miatt!
2012. nov. 2. 16:18
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek másmilyen , de én nagyon irtózom a fogorvostól , huzatni mentem a fogam , 3 szor szurta be az érzéstelenitöt mert nem hatot , ami eleve fáj kicsit de ennek ellenére marhára fájt a huzás , hát a tömés , az sem egy álom föleg az elülsö vékonyabb fogaknál nem mivel fel forrosodik a fog és az elég kellemetlen , de mindez a fog állapotátol függ.
5/6 anonim válasza:
Megfelelő orvos esetén egyik sem fáj. Nekem volt, hogy egy nagyon lyukas fogat húzott majdnem 50 (!) percig, ugyanis beletört. Húzta, fúrta, mindent csinált vele, hogy végre kijöjjön. És semmi az égvilágon nem éreztem belőle, mosolyogva szálltam ki a székből. Magánorvos persze.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnyugtattál! :)
2012. nov. 3. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!