Gyökérkezelés után fájhat még a fog?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam gy.k.-en,de ma is fáj.A doki azt mondta már nemfog fájni.Vagy még a gyulladás nem múlt el?Ezidáig nem volt részem ilyenbe,tapasztalatokat várok.2009. aug. 11. 14:59
1/5 anonim válasza:
Ha be van gyulladva akkor még fáj, de akkor még elvileg nem kellett volna betömnie. Ha nincs begyulladva, akkor még ma elfogadott a fájdalom, de holnaptól már nem fájhatna (már ma is csak épphogy).
2/5 anonim válasza:
Egy gyökérkezelt fog sajnos akár egy hónapig is lehet érzékeny. Ha utána nem múlik el, vagy nagyon erős lesz a fájdalom közben, akkor menj vissza.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Pénteken megyek vissza tömésre,mert nemtömte be ott tátong a lyuk a fogamon.Ma már gyengébben fáj,nem szeretném,ha kihúzná.
2009. aug. 12. 09:44
4/5 anonim válasza:
Fájhat bizony sajnos. nekem áprilisban gyökérkezelték az egyik fogamat, hetekig járogattam vele vissza a dokihoz, de nem akart javulni, már könyörögtem neki, hogy húzza ki, mert annyira fájt, hogy majdnem megőrültem, pedig szegény a lelkét is kitette, hogy meggyógyítsa. az tette külön rejtélyessé a dolgot, hogy csomó röngtent csinált, de egyik sem mutatott gyulladást a fogamban. aztán lecsengett a nagy fájdalom, de a mai napig szokott fájogatni kicsit, ha időjárási front van. de már nem érdekel, kihúzatni nem akarom. ha a kezelés után pár napig fáj, az még ok, mert meg lett bolygatva nagyon a fog. egyébként nekem azt mondta még a dokim, hogy egy gyökérkezelt fognál, főleg a nagy rágófogaknál néha hónapokig is eltart, mire tökéletesen lecsillapodnak a kedélyek.
5/5 anonim válasza:
Nekem gyökérkezelés után még kábé két hétig fájt! A gyulladás miatt sajnos:S. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!