Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért fáj ennyire a bal fülem...

Miért fáj ennyire a bal fülem mandulaműtét után?

Figyelt kérdés
6. napon vagyok mandulaműtét után , a torkom, illetve a jobb fülem egyáltalán nem fáj, evés közben sem. Csak a bal. De az olyan szinten hogy azthiszem néha hogy sírva fakadok. Egy órája vettem be fájdalomcsillapítót még úgy is. Megnéztem a tükörben, a bal oldalt mintha lenne egy csonk és az egész bal oldali rész a nyelvem mellett jobban megvan duzzadva és több rajta a lepedék. Köszi előre is.
2012. okt. 31. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez inkább a fül-orr-gégészethez tartozik, szóval ebben a kategóriában nem fognak tudni válaszolni. Annyit tudok mondani, hogy hívd fel a háziorvosodat vagy a fül-orr-gégészedet. Vagy pedig tedd át az "egészségügyi ellátások" kategórába a kérdésed, hátha van ott valaki, aki ért hozzá.
2012. nov. 1. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!