Mandulaműtét? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Holnap műtenek, ha minden igaz, kezdek parázni. Meséljetek, kinek milyen volt. (garat mandula)2012. aug. 12. 22:01
1/2 anonim válasza:
Engem Most szerdán műtöttek. A garat mandula az Oké volt. De az orrmandula... Kiderült nem érzéstelenítették, mert arra a helyre nem tudják benyomni. Fogott a doki egy hossz ollót, melynek a vége 90 fokban egy derékszöget zárt felfelé. Benyult a számba, majd balról jobbra (nekem balról, jobbra) 4-et csatoggtatott, és ki is szedte. Iszonyatosan fájt, vért fujtam, és köptem. Kb 5-10 percesnek érzetme az egészet de mondták, hogy valójában 50 perc volt. 2 éjszakát voltam bent és 3 napot ma délelőtt jöttem haza. Mgelepő volt: Műtét után tudtam beszélni (egyből, és első szavam: vizet, vizet) Műtét utáni első reggelen 4 ismétlem 4 zsemlét ettem meg, azért mert jól esett, illetve vagy 5 deci teát, meg előző este vagy 5 decit. Tegnap már rántott húst ettem, előtte fagyival, és nagyon jó kedvem volt, mivel tegnap tudtam, hogy holnap (Pénteken) szabadulok. most az a rosz, hogy vagy 1 másfél hétig nem mehetek strandra
2/2 anonim válasza:
Jah, és a kábító inekció, sem hatott annyira. A műtét kb 60-70% emlékszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!