Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Perl Weiss fogkrém jó-e?

Perl Weiss fogkrém jó-e?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy Perl Weiss fogfehérítő fogkrémet, de nagyon siettem és nem olvastam el mi van ráírva. Olyat kaptam, ami dohányosoknak van. Én nem dohányzom.. de attól még lehet hatásos? Vagy újat kell vennem?
2009. aug. 10. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elhasználtam egy párat, de annyit ért, mint a kakukkfütty, vagyis semmit. Nem lett fehérebb a fogam. Mióta viszont /5 éve!/ sütőporral mosom a fogamat legalább egyszer naponta, ragyognak. A fogcománcomnak meg kutya baja. Épp egy hete mondta a fogorvosom, hogy akármit csinálok, vagy használok, jól csinálom, szépek a fogaim.
2009. aug. 10. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem minden fogfehérítő fogkrém hatásos..csak a habot ne köpd ki azonnal hanem tartsd pár percig a szádban(minden fogmosás alkalmával).nekem eredményes volt.Ha szerencsés vagy akkor 1-2 héten belül már látható lesz a hatás
2009. aug. 10. 20:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak ugye félek, hogy a dohányosoknak készült fogkrém, csak azt tünteti el, ami a dohányzás miatt alakult ki :S
2009. aug. 10. 21:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Most próbáltam ki és tényleg az eredményt nem vártam volna! 5 percig mostam a fogam és aztán 5 percig hagytam benne a habot, a végén kiköptem , vízzel nem öblítettem ki!

30 perc múlva megnéztem a tükörben és fehérebb lett. Nagyon sárga volt, most pedig csak egy kicsit. Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de úgy érzem, hogy hatott. Persze ez 2 hét múlva lesz igazán érezhető, ha hat..

2 hét múlva is írok.

2009. aug. 10. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
örülök hogy segíthettem :) női magazinban olvastam
2009. aug. 11. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
de azért mikor kiköpted a habot öblitsd ki a szád alaposan..mert káros dolgok maradhatnak bent
2009. aug. 11. 17:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi.
2009. aug. 11. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Igaz,hogy még nem telt el 2 hét.. de most hogy állnak a fogaid ?:)

Én is iylet használok,és nekem se nagyon hatott eddig.. :S

De kipróbálom énis akkor így:)

2010. aug. 1. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
A legelsőt kérdezném,hogy télleg nem káros a sütőporos? És azt hogy csinálod?
2010. aug. 1. 19:19
 10/10 anonim válasza:
Nem járt még le a 2 hét, hogy a hatást leírd? :)
2014. márc. 25. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!