Nagyon nagyon fáj de miért?
Figyelt kérdés
Már 2 napja hogy elkezdett fájni alul a fogam.Mondtam... alszok rá egyet holnapra elmúlik.Aztán másnap mégjobban fájt..már enni sem bírta és aludni se..sorra vettem be a fájdalomcsillapítókat. a végén már az se segített.Most gondolkozok hogy elmegyek fogászatra? Szerintetek mi lehet a baja?
:(
2012. okt. 29. 16:25
1/8 anonim 

válasza:

nem ettél vagy ittál valami hideget? gyulladt a foggyökér? menj el fogászatra hátha tudnak valamit javasolni.. de ne sok fájdalomcsillapítót szedj.. főleg ha nem használ.
2/8 anonim 

válasza:

Ne gondolkozz, menj, mert csak rosszabb lesz, és átterjed a gyulladás máshová is.
3/8 anonim 

válasza:

ja igen, és C-vitamin.. gyógyszertárban por kiszerelésben kapható nagyon olcsót, abból naponta 2x csináld azt, hogy 1 kávéskanálnyit teszel egy 2dl-es pohárba, felkavarod és iszod. az mindenre jó.
4/8 anonim 

válasza:

Mindenképpen menj minél előbb dokihoz! Én is így jártam múlthéten, csak nekem a bölcsesség fogam fájt, ügyeleten kötöttem ki. Hajrá, ennél csak jobb lehet! Én holnap megyek fogorvoshoz, menj el te is!
5/8 Diarmand 

válasza:

"alszok rá egyet holnapra elmúlik"
Itt a probléma.
"Most gondolkozok hogy elmegyek fogászatra"
Meg itt.
Miért fáj? Mert rossz a fog.
6/8 Diarmand 

válasza:

Ja és Hármas? A C-vitamin mióta fájdalomcsillapító?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..amúgy valószinulg a gyökerevel van a problema mert nem lyukas meg semmi ilyesmi..
2012. okt. 30. 13:17
8/8 Diarmand 

válasza:

Hogy lyukas e, azt te nem fogod megállapítani a tükör előtt.
El kellene menni a dokihoz nem gondolkodni rajta hogy elmész e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!