Az fáj amikor felrakják a fogszabályzót? És hogy lehet megszokni?
15L
És mit lehet olyankor enni?(laktózérzékeny vagyok)
ha felrakják, pár óráig nem lehet enni, de ezt úgyis elmondják :)
persze fáj, meg majd mikor igazítanak rajta, akkor is kb egy hétig, de simán ki lehet bírni, ne gondolj semmi durvára.
ha megkötött a ragasztás, már lehet enni, de egy-két napig én csak puhább dolgokat ettem, mert azért fájdogált...
ha nem adnak, kérj ilyen fogászati viaszt, mert kidörzsölhetik a nyelvedet-szádat a fogszabályzó kiálló részei.
Maga a felrakás nem fáj, meg sztem elsőre nem is húzzák meg annyira... Később vacak, mikor meghúzzák, mert akkor pár napig sajog az ember egész fogsora... :( Enni ugyanúgy lehet, rágni is, mert az nem fáj...
Ez a viasz viszont tényleg jó, kérj, ha nem adnak maguktól! Eleinte tényleg az rossz, hogy kidörzsöl mindent a sok kiálló vicik-vacak, de az is csak az elején.
Kitartás! Szépségért meg kell szenvedni... ;)
Viszont majd ha egyszer leveszik, akkor ne mismásold el az éjszakait, mert én lusta voltam hozzá és visszaferdült a fogam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!