Mit fogok én csinálni suliban ha felrakják a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Úgy értem, az a legnagyobb problémám, hogy enni mit fogok. Azt hallottam, hogy baromira fáj az első 1 hét. Addig éhen döglök napi 7 órában? Vagy eszek pépes kaját mint a babák? Nekem koncentrálnom kell, odafigyelni órán, nem pedig a korgó hasamat hallgatni. (Ja, amúgy, örülök, hogy lesz fogszabim csak ez az ami bosszant.)2011. aug. 10. 19:56
1/5 A kérdező kommentje:
Májusban érettségi!
2011. aug. 10. 19:56
2/5 ji..... válasza:
Szerintem nem kell aggódni, nekem, amikor felrakták, már aznap tudtam vele rendes ételt enni. És nem mondanám fájdalmasnak, csak egy feszítő érzés, ami elmúlik (legalábbis nálam így volt).
3/5 anonim válasza:
eszel ivójoghurtot, kefirt, krémlevest, szójaitalt, túrót, tojáskrémet, pástétomot pár napig és kész...májusi érettségi meg még messze van
4/5 anonim válasza:
Amíg nem tudsz rendes kaját enni, addig egyél tartalmasabb (gyümölcsös) joghurtot. Sokat, ha bírja a gyomrod. Aztán otthon próbálkozhatsz a keményebb ételekkel. Az előttem válaszoló írta, hogy kb. 1 hét, de szerintem egyéni.
Szívószállal is próbálhatod. Biztosan kibírod azt a pár napot, és gyönyörű fogaid lesznek.
5/5 anonim válasza:
én két hétig nem tudtam szilárd kaját enni:D... joghurtot ettem a suliban... jó sokat xD ja meg banánt.. azt még úgy ahogy tudtam enni.. és az jó, mert laktat.. otthon meg főzeléket, levest, tejbepapit, rántottát, ilyenket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!