Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzták a fogam. Ilyenkor...

Kihúzták a fogam. Ilyenkor mit ehetek?

Figyelt kérdés

Múlt héten kihúzták a jobb felső ötös fogam. Ma pedig a Bal alsó hetest. Azt mondták semmiféle pépes ételt, és tejterméket nem ehetek. Fogkoronám szerdán lesz kész, felül az összes első, szám szerint hat fogam le van csiszolva, ergo rágni sem tudok.

Valami tanács, amit meg tudnék enni?

20/L

2009. aug. 10. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
hát vmi bébikaját esetleg?:D ébis azt ettem amikor kihúzták a fogam. de csak egy napig. utána ettem bármit, csak a másiik oldaamon. utéána meg kitisztítottam
2009. aug. 10. 17:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam, vettem bébiételt. Hipp nagyon finom. :) Nem jó ez a másnap mindent ehetek tipp, mert kétoldalt is van húzva fogam, pici időkülönbséggel, elöl meg le vannak csiszolva. :S :)
2009. aug. 10. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:

igazából mindent ehetsz,csak tejterméket ne például sajt,túró

inni pedig pár napig tejet és szénsavasat egyáltalán,de a cukros gyümilevek se túl yók...szénsavmentes víz a legjobb

nekem egyszer húzás után a gyümilétől begyulladt

2009. aug. 10. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!