N.M kérdése:
Szerintetek milyen fogszabályzó a legjobb?
Figyelt kérdés
Mármint ugye vannak színesek,átlátszóak,sima fémből készültek... És szerintetek a csak éjszakai is hatásos? Mennyi ideig kell bent lennie? (éjszakainak/nappalinak)2012. okt. 27. 16:49
1/10 anonim válasza:
a csak éjszakai egy hulladék :) állandó a nyerő. az meg mindegy milyen, csak a pénztárcád szab határt
2/10 anonim válasza:
A csak éjszakai nem sokat ér. Persze attól függ, hogy mennyire állnak rosszul a fogaid, ezt egy fogorvos tudja megmondani. Az állandó fogszabályzó minimum egy évig fent szokott lenni, de inkább másfél év, valakinek két év vagy még több, fogaktól függ.
Nekem fém volt. Hát nem ez a legszebb, de elég erős volt és szépen rendbetette a fogaimat. A színes gumisok látványra szebbek. Az átlátszó, a porcelán meg horribilis összegért kapható.
3/10 anonim válasza:
Nem hulladék az éjszakai fogszabályozó sem, csak annyi, hogy az az állcsontok növekedésre hat, így lányoknál 11-2 éves kor után, fiúknál pedig 13-14 éves kor után nem hatsásos, viszont addig nagyon szépen tudja irányítani az állcsontok fejlődését.
4/10 anonim válasza:
Én az incognito technikát ajánlom, bár mérhetetlenül drága! Fölső fogsoromon az van, az alsón sima fém. Egy hónap után látható a különbség a kettő között- természetesen az incognito javára. ( egyébiránt az incognito technika a nyelv felőli fogszabályzás egyik formája)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Kedves 3. akkor nekem az éjszakai nem lesz túl jó mert 13 éves vagyok.(lány) Amúgy a fogaim nem állnak annyira rosszul.
2012. okt. 28. 09:37
6/10 anonim válasza:
nekem porcelán van és nem volt olyan drága, de nem Pesten csináltattam, lehet ,hogy azért. Én szeretem, volt aki két hónap után vette észre XD
7/10 anonim válasza:
Nekem ma vették le a porcelán fogszabályzómat. Nekem egy évig sem volt fent, és gyönyörűek lettek a fogaim. Viszont ha állandód lesz, akkor utána kell éjszakai is, hogy ne álljanak vissza a fogaid az eredeti pozícióba :)
8/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam fogorvosnál,és azt mondták,h fél évig kell éjszakai és csak utána teszik fel az állandót. :/
2012. nov. 22. 15:35
9/10 anonim válasza:
Ilyen is van. Sajnos az eredményes fogszabályzás elég hosszadalmas, de kitartás! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. nov. 25. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!