Fogszabályzó - melyik a legjobb színben?
Figyelt kérdés
13/L, és lehetséges, hogy jövőre fogszabályzós leszek... nem teljesen fehérek a fogaim, egy picit sárgák, szóval, milyen színűt ajánlotok? fehéret? nem fog az elütni a fogamtól? vagy sima fémszínűt? abban nem néznék ki furán? színeset?2012. szept. 10. 18:50
1/2 anonim válasza:
A gumik színesek, maguk a brekettek és a huzal nemigazán :D Vagy fém, vagy porcelán, illetve úgy tudom van műanyag is. A legjobb a fém - az a leggyorsabb és támogatva csak fémet adnak neked. Szóval: fém brekettre fém drót és arra mennek az általad választott színes gumik.
2/2 anonim válasza:
nekem fém brekett ,fém drót a gumi is szürke én személy szerint nem választhattam színt ez részben jó mert lehet ,hogy olyat választottam volna ami mindenkinek 1. látásra leesik ,hogy van fogszabim így meg nem sokan vették észre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!